söndag 20 februari 2011

Den 1:a utställningen

Idag har vi alltså varit på utställning. Det var roligt, spännande och lite läskigt, fast mest roligt. Vi träffade kennelmamma Helena med Kumos söta syster Maja. De är både lika och olika och det var jätteroligt att se. Så till själva utställningen då. Jag var rätt nervös. Hur går man? Hur håller man kopplet? Tänk om jag ramlar. Tänk om Kumo biter domaren... osv.. Men det gick bra. HP och BIM (hederspris och Bäst i Motsatt kön för er utav mina ohundnördiga läsare) och med fin kritik:  

4 mån hane, bra storlek och proportioner. Tilltalande huvud med fint uttryck. Bra överlinje kors och svans. Välkroppad. Mkt bra ben och tassar. Sunda stabila rörelser. Bra päls. Pigg och glad.

Supernöjd! Syster Maja blev BIR (bäst in rasen), BIG (bäst i gruppen) och sen även BIS-R (best in show reserv) Hon är verkligen en liten shibaprinsessa! Superfin! Efter en lång och hård dag i Örebro är jag och lillplutt rent ut sagt skittrötta. Det tar på krafterna att gå på hundutställning! Nu ska vi gå och lägga oss. Gooonatt!

3 kommentarer :

Denisa sa...

Men! Så roligt det såg ut :) Kul att träffa Helena och Maja.

Kan man börja med utställning när som helst? Vore jättekul med lite kritik om Wilma.

Andrea :) sa...

Vad kul att det gick bra och att du inte har köpt en ful hund! ;D

kärlekskatten sa...

Nej inte ska en snygging som jag ha en ful hund. Höhö!