tisdag 19 juli 2011

Klövja

Senaste hundinköpet; en klövjeväska! Den är lite lite för stor, men kommer förhoppningsvis sitta perfekt när Kumo tjockat på sig lite, han är ju inte fullvuxen än heller! Han får inte bära något i den än, men träna att ha den på sig gör vi. Idag fick han ha på sig den en bit på promenaden och han travade på utan problem och blev så mallig när han fick beröm. Det är jättebra att klövja med sin hund. Den får en ärofylld uppgift, vilket de flesta hundar tycker är kul och mår bra av. Sen så är det ju skönt att själv slippa bära på en väska med alla saker i, tex när man ska ut och spåra i skogen. En färdigväxt och tränad hund kan bära cirka en tredjedel av sin egen vikt. Här har jag beställt den från, och den finns även i grå/svart. Men jag fastnade för den här färgkombinationen, kändes lite retro och roligare.

2 kommentarer :

mamma sa...

Så fin och stolt han ser ut :)

DB sa...

Den här var riktigt fin. har länge tänkt skaffa en till wilma. Men är osäker om hon kommer vilja ha den på sig.. dom är ju inte särskilt billiga.

Ja, jag är lite sugen på Ransäter. Ska se hur man tar sig dit, vore riktigt kul. Har aldrig varit på utställning :) Kostar det att gå in o kika?

Blir det er första officiella då?