torsdag 10 januari 2013

Hundåret 2012

En liten sammanfattning i ord och bild över året som nyss avslutats:
Året inleddes med att jag började min andra termin på min utbildning i Grimslöv. Mycket av min tid på våren gick åt till plugget, men snälla klasskompisar som ställde upp som promenadhjälp fick det ändå att gå ihop. I Januari var vi och gjorde lite hälsoundersökningar med resultat HD:A ED:0 Patella:UA. Allra bästa tänkbara alltså!
 I Maj flyttade vi hem till Sala igen. Hängde en massa med våra hundkompisar här och tog tag i träningen på allvar igen.Vi tränade väldigt mycket freestyle och debuterade i klass I i september. Vi diskade oss så det small om det, men det gav blodad tand på mer. I Juni åkte vi iväg på årets enda officiella utställning som var rasspecialen där Kumo ställdes som nakenfis och fick ett slätt excellent med mkt fin kritik. Vi genomförde även ett godkänt MH.

Hösten bjöd även den på en massa träning. Både freestyle och viltspår. Vi gick också en liten introduktionskurs i agility. Skoj, men inget vi antagligen kommer satsa på i framtiden.

Vintern kom igen och vi peppade för Stockholms hundmässa där vi skulle ställa och stå i rasmontern. Så blev det dock inte, utan efter ett par besök hos veterinären kunde prostatit konstateras och ett kastreringschip sattes in. Så matte fick åka till Stockholm själv. Nu mår Kumo bra igen, men det blir ingen utställning eller tävling förrän tidigast i Juni.
Så det var i korta drag vårt år 2012. 2013 har vi nya, stora planer för.
Pussåhej

Inga kommentarer :